لیست بهترین رشته ها برای اپلای با میانگین حقوق

مطالعه مقاله آموزشی درباره لیست بهترین رشته ها برای اپلای با میانگین حقوق از بلاگ مهاجرت پارسه بین الملل

1.مهندسی نفت یا Petroleum Engineering

متوسط ​​حقوق: 102000 تا 177000 دلار

مهندسان نفت برای طراحی روش‌ها و تجهیزات استخراج نفت و گاز واقع در مخازن زیرسطح زمین مشغول به کار می باشند.همچنین در مناطق مختلف، از جمله تکمیل کار بر روی ساخت چاه‌ها ممکن است تخصص داشته باشند.

2.مهندسی شیمی یا Chemical Engineering

حقوق متوسط: 70000 تا 117000 دلار

مهندسان شیمی با استفاده از شیمی، زیست‌شناسی، فیزیک و ریاضیات مشکلات را بررسی می‌ نمایند و راه‌حل‌هایی برای تولید همه چیز از دارو، غذا، لباس، سوخت تهیه می‌کنند. مهندسان شیمی مدت قابل‌توجهی را برای انجام تحقیقات به‌منظور توسعه و بهبود فرایندهای تولید به روشی ایمن و کارآمد صرف می‌ نمایند.

3.مهندسی هسته‌ای یا Nuclear Engineering

متوسط ​​حقوق: 67000 تا 118000 دلار

این شغل تخصصی شامل تحقیق و توسعه گسترده برای ایجاد فرایندها، ابزارها و سیستم‌های مورداستفاده در مهار انرژی هسته‌ای و بهره‌مندی از تشعشعات هسته‌ای می باشد. مهندسان هسته‌ای ممکن است در زمینه پزشکی، طراحی دستگاه‌های تصویربرداری یا درمان‌های پرتوی برای سرطان یا در زمینه‌های صنعتی، مدیریت فن آوری نیروگاه هسته‌ای، اقدامات ایمنی و پروتکل، یا سیستم‌های کنترل یا دفع زباله نیز مشغول کار باشند.

4.ریاضیات واقعی یا Actuarial Mathematics

حقوق متوسط: 61000 تا 12000 دلار

ریاضیات واقعی که اصولا توسط مشاغل تجاری مانند آژانس‌های بیمه زندگی و بهداشت استخدام می‌گردند، با همکاری سایر حسابداران و تجزیه‌وتحلیل برای تعیین خطرات و حق بیمه شرکت همکاری می‌نمایند.مجریان از ترکیبی از مهارت‌ها در آمار، ریاضیات و تئوری مالی برای تجزیه‌وتحلیل و ارزیابی عناصر ریسک و عدم اطمینان موجود در تصمیمات مالی فرضی استفاده می‌نمایند.

5.مهندسی برق الکترونیک و مخابرات یا Electronics and Communications Engineering

حقوق متوسط: 65000 تا 114000 دلار

این متخصصان امکان دارد در کنترل اتومبیل و هواپیما، دستگاه‌های تلفن همراه، ابزار پزشکی، ارتباطات رادیویی و ماهواره‌ای یا دستگاه‌های GPS تخصص داشته باشند. هر جا که تخصص آنها باشد، تمام مهندسین الکترونیک و یا ارتباطات بر طراحی و توسعه فناوری جدید و پیشرفته کاربر متمرکز هستند. این کار شامل تجزیه‌وتحلیل نیازهای مشتری، طراحی اجزای منفرد، ارزیابی کل سیستم‌ها، توسعه روش‌های نگهداری و انجام آزمایش‌ها و بازرسی‌ها برای اطمینان از عملکرد فنی برتر می باشد.

6.مهندس علوم کامپیوتر یا Computer Science Engineer

حقوق متوسط: 67000 تا 113000 دلار

مهندسی علوم کامپیوتر ممکن است به مهندسین سخت‌افزار کامپیوتر یا مهندسین نرم‌افزار اشاره کند. مهندسان سخت‌افزار در درجه اول بر روی طراحی و توسعه اجزای فیزیکی و تجهیزات تشکیل‌دهنده یک سیستم رایانه‌ای متمرکز می باشند، درحالی‌که مهندسان نرم‌افزار روی برنامه‌هایی کار می‌کنند که عملکردها و خروجی این قطعات را کنترل می‌ نمایند.

7.مهندس هوافضا یا Aerospace Engineer

حقوق متوسط: 65000 تا 108000 دلار

مهندسی هوافضا طیف گسترده‌ای از فناوری را شامل می‌ گردد، از جمله هواپیماهای تجاری، هواپیماهای نظامی، فضاپیماها، ماهواره‌ها و موشک‌ها. به دلیل ماهیت کاملاً تخصصی هر صنعت، مهندسان هوافضا اصولا بر روی تلاش‌های هوانوردی (فضاپیما) یا فضانوردی (هواپیما و سیستم‌های پیشرانه) تمرکز دارند.

8.مهندس برق یا Electrical Engineer

متوسط ​​حقوق: 66000 تا 108000 دلار

هدف اصلی مهندسان برق در چگونگی تولید انرژی کافی برای نیازهای انسان و نحوه توزیع مؤثر آن می باشد. زمینه‌های تخصصی در بردارنده ی موتورها، تجهیزات تولید برق و رادار یا فناوری ناوبری می باشد. مهندسان برق اغلب با مقادیر خطرناک یا حتی کشنده برق‌کار می نمایند و علاوه بر تحصیلات رسمی خود، ملزم به آموزش‌های گسترده ایمنی می باشند.

9.علوم و مهندسی مواد یا Materials Science and Engineering

متوسط ​​حقوق: 64000 تا 110000 دلار

دانشمندان و مهندسان مواد امکان دارد در یک نوع ماده یا چند ماده تخصص داشته باشند. کارهای روزمره ی این مهندسان معمولاً شامل کار با یک تیم برای تکمیل برنامه‌ریزی پیچیده، تحقیق، آزمایش‌های آزمایشگاهی و ترکیب داده‌ها و گزارش‌های مکتوب می باشد.

10.فیزیک‌دانان یا Physicists

حقوق متوسط: 57000 تا 106000 دلار

فیزیک‌ دانان فعل‌وانفعالات بین فضا، زمان، انرژی و ماده را مطالعه می نمایند. انواع مختلف تخصص به فیزیک ‌دانان این فرصت را می‌دهد تا در یک زمینه ترجیحی از مطالعه مشغول به کار شوند: اخترفیزیک، فیزیک جهان؛ فیزیک اتمی، مولکولی یا نوری، مربوط به اتم‌ها، مولکول‌ها، الکترون‌ها و نور می باشد. فیزیک ذرات و هسته، با تمرکز بر ذرات اتمی و زیراتمی. فیزیک مواد، مطالعه خصوصیات ماده و پدیده‌های مرتبط؛ یا فیزیک پزشکی، در حال کار برای توسعه فن آوری ها و درمان‌های پزشکی می باشد.

رشته‌های پردرآمد برای اپلای
  • آمارشناس یا Statistician
  • مهندس مکانیک یا Mechanical Engineer
  • مهندس نرم‌افزار یا Software Engineer
  • تجارت و فناوری اطلاعات یا Business and Information Technology
  • اقتصاددان یا Economist
  • مهندسی صنایع یا Industrial Engineering
  • ریاضی‌دان کاربری یا Applied Mathematician
  • مهندسی عمران یا Civil Engineering
  • ریاضی‌دان یا Mathematician
  • مهندسی پزشکی یا Biomedical Engineering
اشتراک مطلب با دوستان:
برای ویزای تحصیلی از وی‌پارسه راهنمایی بگیرید