Portfolio

فهرست اطلاعات درباره Portfolio

 Portfolio

در معنی مصطلح آکادمیک و حرفه ای خود به معنی مجموعه پروژه ها و کارهای حرفه ای می باشد .

شما برای اثبات و نشان دادن توانایی ها و دانش و تجربه ی حرفه ای و عملی خود برای مقاصد آکادمیک و حرفه ای و کاری نیاز به ارائه Portfolio  دارید.

Portfolio چهارچوب ثابتی ندارد و بنا به اقتضای دانشگاهی کهapply میشود میتواند متفاوت باشد.

مشاورین پارسه بین الملل ویژن شما را در تهیه ، طراحی و ویرایش PORTFOLIO یاری می کنند

نکاتی که برای تهیه پورتفولیوی هنری باید بدانید

داشتن رزومه خوب همراه با یک پورتفولیوی هنری مناسب به دانش‌آموزان و دانشجویان در ورود به محیط‌های آموزشی با سطح بالاتر برای ادامه تحصیل موثر است و در یافتن شغل بهتر نیز کمک می‌کند. پورتفولیوهایی که زیر نظر شرکت‌های معماری بزرگ و موسسه‌های آموزشی معتبر نوشته شده‌اند و در سرتاسر دنیا کارآمد هستند، ویژگی‌هایی دارند که به آنها اشاره می‌کنیم و خوب است دانشجویان هنری برای ساخت پورتفولیوی خود آنها را در نظر بگیرند و از آنها استفاده کنند.

خود را درگیر جلد و قالب آن نکنید
فرقی ندارد که شما پورتفولیو را به صورت کتاب و جلد‌دار درست ‌می‌کنید و یا آن را با استفاده از قالب‌های موجود برای ارائه در فضای مجازی ساخته‌اید؛ در هر صورت سعی کنید همیشه آن را ساده و درست نگه دارید. تاثیر پورتفولیوهای ساده به مراتب بیشتر از نمونه‌های مشابه اما شلوغ و پر از خلاقیت است. اگر در ذهن خود ایده‌ی هوشمندانه‌ای دارید آن را پیاده کنید؛ اما استفاده از ایده‌های دیگران و جعل آنها، تنها بخاطر متفاوت دیده شدن، به ضرر شماست و باعث از دست رفتن سادگی می‌شود. به خاطر داشته باشید جلد و یا وبسایت وسیله‌ای برای نمایش کارهای داخل پورتفولیو هستند و تمرکز اصلی باید بر روی کارها باشد. استفاده از جلدهای ساده مخصوصا جلد چرم مشکی برای پورتفولیوهای کتابی پیشنهاد می‌شود. همچنین اگر پورتفولیو را برای ارائه در فضای مجازی آماده می‌کنید، قالب‌های موجود در سایت‌هایی مانند Squarespace مفید به نظر می‌رسند. این قالب‌ها نمایش عکس‌های تمام صفحه و هدایت آنها را امکان‌پذیر می‌کنند. نمونه‌های از پیش ساخته زیادی نیز در اینترنت برای استفاده رایگان قرار داده شده‌اند. توجه داشته باشید که پورتفولیوهای دیجیتالی باید کم حجم باشند تا بتوان به راحتی آنها را از راه ایمیل فرستاد. بهتر است حجمی کمتر از ۵ مگابایت داشته باشند.
قانون یک سوم را مد نظر قرار دهید
پورتفولیو نماینده دستاوردهای شما است و فعالیت‌هایی که در دوره فعالیت خود به عنوان طراح انجام داده‌اید را نشان می‌دهد. سه قانون زیر به منظور انتخاب بهترین مثال برای نمایش در پورتفولیو آورده شده‌اند: یک سوم کار علمی: یک سوم پورتفولیو را با مهم‌ترین کارهایی که در دوران تحصیل خود انجام داده‌اید، پر کنید. انتخاب آنها از بین فعالیت‌های دوره دانش‌آموزی باید آسان باشد. اگر این طور نیست، بهتر است به فکر تغییر محل تحصیل خود باشید. یک سوم کار تخصصی: در اسرع وقت به گذراندن دوره معماری در یک شرکت خوب معماری مشغول شوید. حتی اگر تنها یک یا دو هفته بین دو ترم تحصیلی خود فرصت داشته باشید، فرصت خوبی برای این تجربه یافته‌اید. در این دوره می‌توانید به انجام پروژه‌های حقیقی زیر نظر شرکتی معتبر بپردازید و از آنها در پورتفولیوی خود استفاده کنید. روی هر پیشنهادی که در دوره کارآموزی به شما می‌شود کار کنید و با جزئیات دقیق در لیست کارهای خود مستند کنید. یک سوم کار شخصی: مهم است که پورتفولیوی شما هویت‌تان را نیز شامل شود. باید در پورتفولیو نشان بدهید چه شخصیتی دارید، به انجام چه کار‌هایی علاقمند هستید و تمایل به انجام فعالیت‌های خارج از ساعات اداری دارید. کارهای شخصی‌تان ممکن است تجربیاتی که در طول سفرهای مختلف کسب کرده‌اید و علاقه‌تان به ماجراجویی را نشان بدهد و یا نمایشگر توانایی شخصی و کار شما در ساخت ساختمان‌ها باشد. فعالیت در شرکت‌های طراحی و معماری و محل تحصیل، کوشا و مصمم بودن شما برای موفقیت را منعکس ‌می‌کنند.
از تصاویر بزرگ به همراه متن‌های کوتاه استفاده کنید
بهتر است بدانید در بیشتر وقت‌ها متن‌های پورتفولیو خوانده نمی‌شوند و تصاویر بیشتر توجه را به خود اختصاص می‌دهند. با دانستن این موضوع، سعی کنید متن را به حداقل برسانید و تنها اطلاعاتی از قبیل نوع پروژه، استودیو و یا استاد مربوطه، سال، معدل، مواد و تکنیک‌های استفاده شده را ذکر کنید.
از طراحی‌ها و رسم‌هایی که با دست انجام داده‌اید حتما استفاده کنید
به کار بردن رندرهای عالی و سطح بالا همیشه خوب است. در صورتی که آنها را به خوبی درست می‌کنید، حتما در پورتفولیو استفاده کنید. با این حال معماران همه این نکته را پذیرفته‌اند که تمام معماران و طراحان باید مهارت کافی برای رسم با دست (اسکچ) هم داشته باشند. طراحی با دست، علاوه بر نمایش مهارت طراحی، به نوعی بیانگر توانایی در برقراری روابط اجتماعی نیز است و طرز فکر طراح را به نمایش می‌گذارد. بنابراین می‌توان طراحی با دست را جزو ملزومات حوزه معماری به شمار آورد. به دنبال کارهایی بگردید که رسم با دست را در خود داشته باشند و آنها را در پورتفولیوی خود قرار بدهید. لازم نیست که تمام کار به صورت رسم‌هایی باشد که خودتان با دست کشیده‌اید؛ اگر مربوط به سایر کارها است و مکمل آنها محسوب می‌شود هم کفایت می‌کند. اگر در پورتفولیو اثری از طراحی‌ها و رسم‌های دستی نباشد، بیش‌تر از اینکه یک پورتفولیوی معماری را نشان دهد، شبیه به پورتفولیوهای رندر می‌شود.
یک جریان به هم پیوسته ایجاد کنید
باید پورتفولیوی طراحی را به‌صورتی درست کنید که بهترین کارهایتان را مانند داستانی به‌ هم‌ پیوسته نمایش بدهد. برای این‌ کار خوب است یک هندسه مشترک و یا سیستمی از قوانین بصری را به کار ببرید و آن را در گذر از یک صفحه به صفحات بعد ادامه بدهید. یک پورتفولیو را هنگامی می‌توان موفق نامید که بتواند میان پروژه‌های گوناگون و نامرتبط به هم که در فواصل زمانی مختلف انجام شده‌اند ارتباط ایجاد کند و آنها را در قالب یک داستان روایت کند. لازم نیست نگران باشید اگر در این بین فضایی خالی ایجاد شد. فضاهای خالی حاکی از مهم‌تر بودن تصاویر منتخب شماست و علاوه بر این تا حدی به کار بردن فضای خالی به بالا بردن فرمت هندسی پورتفولیو کمک می‌کند. مطمئنا نکات زیادی وجود دارند که به کارگیری آنها در ایجاد یک پورتفولیوی موفق تاثیر دارد. زیادی به ایجاد یک پورتفولیوی طراحی موفق می‌کند. با این حال؛ پنج مورد بالا همواره بیشترین تاثیر را داشته‌اند. این نکات همیشه در پورتفولیوهای موفق رعایت شده و به نوعی مشخص کننده برتری آنها نسبت به سایر پورتفولیوهای مشابه بوده است. و در آخر این نکته را در نظر داشته باشید که گرچه برای پورتفولیو خود تلاش زیادی انجام داده‌اید و ممکن است آن را مهم‌تر از هر چیز دیگری بدانید و بتوانید با استفاده از آن، با موفقیت فارغ‌التحصیل شوید یا به شرکتی بزرگ راه یابید؛ اما روزی خواهد رسید که ارزش خود را از دست می‌دهد و کنار سایر مجلات و کاغذها خاک می‌خورد. پس چه بهتر که با رعایت نکات بالا پرتفولیویی بسازید که بتوانید از آن بیشترین بهره را ببرید.
برای ویزای تحصیلی از وی‌پارسه راهنمایی بگیرید