ویزای توریستی کانادا در یک نگاه

🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

مدت ویزا: حداکثر ۵ ساله
نوع ویزا: مولتیپل ۵ ساله یا سینگل
امکان اخذ ویزای همراه:‌ باید جداگانه اقدام کنند
امکان اخذ ویزای کار پس از ورود: در صورت یافتن شغل دارای تائیدیه، وجود دارد
هزینه: ۱۰۰ دلار برای ویزا و ۸۵ دلار برای انگشت نگاری
مدت زمان: میانگین ۱۰۰ روز پس از سابمیت

از نظر اداره مهاجرت کانادا چه کسی توریست است؟
📍

توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و بصورت قانونی از کانادا دیدن می کند.

کشور کانادا در سال  بیش از ۳۵ میلیون بازدید کننده  دارد که با ویزاهای غیر اقامتی وارد این کشور میشوند.

به جز مقیمان و شهروندان کانادا ، برای مسافرت به کانادا همه نیاز به مجوز ورود  دارند. اگر شامل معافیت های کشورهایی که نیاز به ویزا ندارند نمیشوید، برای ورود موقت به کانادا جهت بازدید از کانادا، تحصیل در کانادا و یا کار در کانادا، نیاز به ویزای کانادا دارید. این ویزای موقت را Temporary Resident Visa یا همان TRV مینامند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزای توریستی کانادا با ما تماس بگیرید

موسسه پارسه بین الملل آتیه ویژن با سیزده سال سابقه درخشان در زمینه خدمات ویزای تحصیلی و توریستی آمریکا و کانادا

۰۲۱۸۶۰۸۱۸۱۰
📞

۰۲۱۸۶۰۸۵۲۱۷

۰۹۳۶۳۲۳۳۳۶۶
📱

تلگرام : @vipgroup1
📡

اینستاگرام : @_Vparseh_📟

 

 

 

 

🇺🇸🇫🇷🇪🇸🇨🇳🇰🇷🇬🇧🇮🇹🇮🇹