تاثیر کارآفرینان خارجی در اقتصاد ایالات متحده

از دیرباز کارآفرینان مهاجر نقش پررنگی در توسعه اقتصاد ایالات متحده، به ویژه در بخش فناوری، ایفا می کنند. بین سالهای ۱۹۹۸ تا

۲۰۰۶، ۱۴٫۷۶ درصد از تمامی درخواست های ثبت اختراع در ایالات متحده حداقل یک مهاجر را به عنوان تنها یا یک بنیانگذار درگیر

داشتند؛ اکثر این اختراعات دارای ریشه در کالیفرنیا و نیوجرسی بودند. در تمامی فن آوری های آمریکایی و مهندسی که در

۱۹۹۵-۲۰۰۵ در ایالات متحده ایجاد شده اند، یک چهارم از آنها مهاجر را به عنوان یک بنیانگذار کلیدی در نظر گرفتند. در سال ۲۰۱۲،

شرکت های مجهز به فناوری مهاجران بیش از ۵۵۰،۰۰۰ نفر را استخدام کردند و در فروش به حدود ۷۰ میلیارد دلار رسید. بیش از ۴۰٪ از

شرکت های Fortune در حال حاضر توسط مهاجران و یا کودکان مهاجران تاسیس شده است.

 

چگونه می توانیم در خاک آمریکا به یک کار آفرین تبدیل شویم ؟

یک کارآفرین خارجی که مایل است برای اولین بار در ایالات متحده باقی بماند یا وارد ایالات متحده برای ایجاد کسب و کار خود شود،

می تواند درخواستش را به DHS برای بررسی ارائه دهد. درخواست ها مورد بررسی قرار می گیرند. کارآفرینانی که با معیارهای مورد

نظر مطابقت داشته باشند دو سال برای تاسیس شرکت های خود در خاک ایالات متحده اجازه اقامت دارند. این اقامت موقت قانونی در

کشور تحت همان قانونی قرار دارد که در حال حاضر به شاهدان دادگاه و بازدید از مقامات ارشد اعمال می شود.

 الزامات برای کارآفرینان که نیاز به برآورده کردن پتانسیل سود قابل توجه عمومی است عبارتند از این موارد :

باید حداقل ۱۰ درصد از راه اندازی را سهیم باشد و نقش مهمی در عملیات راه اندازی داشته باشد.

راه اندازی کارآفرین باید در پنج سال گذشته قبل از درخواست در ایالات متحده تشکیل شده باشد.

راه اندازی نشان می دهد که پتانسیل رشد سریع و ایجاد سود برای اقتصاد آمریکا را با ایجاد نمودن شغل دارد.

این پتانسیل با موارد زیر نشان داده میشود :

 

-دریافت سرمایه قابل توجهی با ظرفیت (حداقل ۲۵۰،۰۰۰ دلار) از سرمایه گذاران واجد شرایط با ثبت مدارک سرمایه گذاری موفق در

۱۸ ماه قبل از درخواست.

-دریافت جوایز قابل توجه یا کمک های مالی (حداقل ۱۰۰،۰۰۰ دلار) از برخی نهادهای دولتی فدرال، ایالتی یا محلی.

-تقریبا رعایت یک یا هر دو معیار فوق علاوه بر ارایه سایر شواهد قابل اطمینان و قانع کننده برای دارا بودن پتانسیل قابل توجه سرمایه گذاری راه اندازی برای رشد سریع و ایجاد شغل در آمریکا.

 

توضیح تکمیلی این که : کارآفرینان بعد از دو سال امکان تمدید اقامتت خود را تا سه سال دیگر دارند.البته این بستگی به پتانسیل

فعالیت راه اندازی شده و سودآوری و تعداد شغل های ایجاد شده توسط فعالیت موردنظر دارد.

 

متقاضی باید چه  الزاماتی را داشته باشد:

-داشتن مدرک لیسانس چهار ساله، یا درجه بالاتر یا معادل آن در کالج یا دانشگاه معتبر، در اختیار داشته باشد؛

–     داشتن مجوز بدون محدودیت با صدور مجوز کامل انجام کار در کشور مبدا؛

-کسب گواهینامه معادل تحصیلی توسط برخی از سازمانها در ایالات متحده، برای کارگران و متخصصان بدون تحصیلات، اما داشتن

حداقل ۱۲ سال تجربه حرفه ای در زمینه تخصصی.