Your spouse work permit

کار کردن همسر دانشجویان نیز در کانادا میسر می باشد.کار کردن همسر دانشجویان در طول دوره که دانشجویی مشغول به

تحصیل و مجوز تحصیلی او اعتبار دارد امکان پذیر است.همسر دانشجویان کانادا برای کار کردن در کانادا نیاز به داشتن پیشنهاد

کاری و یا LMIA ندارند.

 

شرایط مورد نیاز جهت کارکردن همسر دانشجویان:

دانشجو دارای مجوز تحصیلی معتبر یاشد.

دانشجو بصورت تمام وقت در مقاطع مختلف دانشگاهی مشغول به تحصیل باشد.

دانشجو یصورت تمام وقت در موسسه خصوصی (کالج یا دانشگاه) که همانند فوانین و استاندارهای دانشگاههای عمومی عمل می

نماید مشغول به تحصیل باشد.

دانشجو یصورت تمام وقت در موسسه خصوصی کانادا که توسط قوانین استانی مجاز به دادن گواهی می باشد،مشغول به تحصیل

باشد.

 

چنانچه شما به خدمات ویزای تحصیلی کانادا ، ویزای تحصیلی آمریکا ، دریافت پذیرش  و ویزای دانشجویی نیاز دارید 

می توانید از پارسه بین الملل آتیه ویژن این خدمات را دریافت نمایید.