دولت کانادا برنامه خاصی برای ویزا تحصیلی کسانی که به طور قانونی در چهار کشور زیر زندگی می کنند در نظر گرفته است:

  • هند
  • چین
  • فیلیپین
  • ویتنام

این برنامه در اصطلاح Study Direct Stream یا SDS (مسیر مستقیم تحصیلی) نامیده می شود. هدف از برنامه SDS این است که متقاضیان واجد شرایط بتوانند خیلی سریع ویزای تحصیلی خود را دریافت کنند. بدیهی است که مثل هر روش ویزا یا مهاجرت احتمالریجکت شدن درخواست وجود دارد. دقت کنید که اگر شما ایرانی یا افغانی یا هر ملیت دیگری هستید که در یکی از کشورهای فوق به صورت قانونی اقامت دارید می توانید از این روش برایدریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید. علاوه بر محل اقامت، متقاضی باید شرایط زیر را داشته باشد.

  • پیش از اقدام، نزد یک پزشک معتمد آزمایشات پزشکی بدهد.
  • مبلغ ۱۰ هزار دلار کانادا، برگ سرمایه گذاری تضمینی GIC بخرد. این مبلغ باید از یک مؤسسه مالی مورد تأیید کشور کانادا خریداری شود. در حال حاضر تنها سه بانک Scotiabank، ICICI Bank Canada و SBI Canada Bank مورد تأیید هستند.
  • از یک مؤسسه آموزشی مورد تأیید یعنی Designated Learning Institute پذیرش بگیرد.
  • در آزمون آیلتش شرکت کند و حداقل نمره ۶ دریافت نماید.
  • سایر مدارک مورد نیاز را ارائه کند.

چنانچه شما به خدمات ویزای تحصیلی کانادا ، ویزای تحصیلی آمریکا ، دریافت پذیرش  و ویزای دانشجویی نیاز دارید .