دانشجویان تمام وقت با یک مجوز تحصیل معتبر می توانند به همسر یا شریک زندگی خود کمک کنند تا برای یک مجوز کار برای همسر دانشجو در کانادا (Open Work Permit) اپلای کنند. یک مجوز کار آزاد باعث می شود که همسر یا شریک زندگی دانشجوی بین المللی قادر به کار باشد. شرایط این مجوز این است که، دانشجو به صورت تمام وقت تحصیل کرده و یک مجوز تحصیلی از گزینه های زیر داشته باشد:

🌟یک موسسه ی آموزش عالی دولتی
🌟یک موسسه ی آموزش عالی خصوصی که تحت قوانین و مقررات مشابه با یک موسسه ی دولتی فعالیت کند و نیمی از بودجه ی فعالیت خود را از دولت دریافت کند , یا
🌟یک موسسه ی خصوصی با مجوز استانی برای اعطای مدرک
💥این مجوز کار آزاد به دارنده ی آن اجازه می دهد تا برای هر کارفرمایی در کانادا کار کند و نیاز به یک پیشنهاد کار یا یک تاییدیه از وزارت کار ندارد. در ذهن داشته باشید که این مجوز کار آزاد ممکن است برخی مشاغل خاص (همانند مشاغل در مدارس یا بیمارستان ها) را شامل نشود مگر اینکه آزمایشات پزشکی ارائه شود.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page