ویزای توریستی کانادا

در شرایط معمولی حدود ۳-۲ ماه پروسه ویزای توریستی کانادا طول می کشد.

اگر تاریخ خاصی مد نظرتان است و یا پذیرش را در دست دارید بلافاصله برای ویزای توریستی کانادا اقدام نمایید.

 

از نظر اداره مهاجرت کانادا چه کسی توریست است؟

توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و بصورت قانونی از کانادا دیدن می کند. سالیانه کشور کانادا بیش از ۳۵ میلیون بازدید کننده را میزبانی میکند که با ویزاهای غیر اقامتی وارد این کشور میشوند. به غیر از افراد دارای اقامت کانادا و شهروندان کانادایی، برای مسافرت به کانادا همه افراد نیاز به مجوز ورود به کانادا را دارند. اگر شامل معافیت های کشورهایی که نیاز به ویزا ندارند نمیشوید، برای ورود موقت به کانادا جهت بازدید از کانادا، تحصیل در کانادا و یا کار در کانادا، نیاز به ویزای کانادا دارید. این ویزای موقت را Temporary Resident Visa یا همان TRV کانادا صادر میشود و او آفیسر مهاجرت به کانادا را قانع کرده است که شرایط لازم برای اخذ ویزای کانادا را داشته است.

ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود single entry یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry یا همان ویزای پنج ساله کانادا صادر میشود. ویزای توریستی برای متقاضیان ایرانی معمولا یا به صورت سینگل اینتری به مدت درخواست متقاضی یا به صورت مولتیپل اینتری به مدت ۵ سال (یا پایان مهلت پاسپورت) صادر میشود. بر اساس قانون کلی حداکثر زمانی که توریست کانادا میتواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند ۶ ماه است. نکته قابل توجه دارندگان ویزای توریستی کانادا این است که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمیباشد. بلکه آفیسر در هنگام ورود به خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را پس از ویزای کوتاه مدت ندارد.

 سفر به کانادا می تواند به دلایل مختلف به شرح زیر باشد.

  • تعطیلات
  • دیدار خانواده
  • انجام بیزینس یا همان ویزای تجاری کانادا

 

نکات مهم در مورد ویزای بازدید کانادا

  • متقاضیان ایرانی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارند. البته در موارد خاص در صورتی که به کشورهای خاصی در یک سال ماقبل درخواست ویزای توریستی کانادا سفر کرده باشید ممکن است انجام آزمایشات پزشکی ویزای کانادا درخواست شود.
  • مشکلات پزشکی و سوء پیشینه میتواند منجر به عدم دریافت ویزای کانادا شود.
  • بازدید کننده کانادا باید بتواند اثبات کند که از نظر مالی توان ساپورت در مدت زمان حضور در کانادا را دارد.
  • متقاضیان ایرانی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نیاز به انجام انگشت نگاری سفارت کانادا یا همان بیومتریک دارند. هم اکنون سفارت کانادا در تهران فعال نمیباشد و متقاضیان باید به کشورهای دیگر مراجعه نمایند.

 

مدت زمان اخذ ویزای توریستی کانادا

مدت زمانیکه برای صدور این نوع ویزا برای ایرانیان اعلام شده حداقل ۱۳۳ روز می‌باشد. ولی در بیشتر موارد بر اساس تجربه کمتر از این مقدار پروسه طول خواهد کشید. زمان صدور ویزای توریستی کانادا، نسبت به شلوغی درخواست های ویزا متغیر میباشد و به صورت منظم از طریق سایت اداره مهاجرت کانادا به روز رسانی میشود.

 

مدارک جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا

شما می توانید مدارک جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا را در لیست زیر مشاهده نمائید.

۱- ارائه متنی در برگیرنده، هدف و قصد سفر به آمریکا، هدف می بایستی شامل یکی از موضوعات زیر می باشد:

≡ دیدار از اقوام و بستگان

≡ معالجه پزشکی و درمان

≡ بازدید و شرکت در جلسات اداری بازرگانی،سرمایه گذاری و مذاکرات تجاری یا مصاحبه کاری

≡ شرکت در همایش ها و سمینارهای علمی مرتبط

≡ شرکت در برنامه های مرتبط با اهداف بشر دوستانه و حقوق بشر در آمریکا

۲- ارائه برنامه زمان بندی، کاری و یا تفریحی مرتبط با سفر

۳- ارائه اصل گذرنامه و کپی از صفحه اول و صفحاتی که دارای مهر ویزاهای قبلی آمریکا یا کشورهای دیگر باشد (درصورت وجود) و کپی صفحاتی که مطالب مهمی در آن درج شده باشد و صفحاتی که مهر ورود و خروج به کشور محل اقامت و کشور دیگر در آن مندرج می باشد.

۴- ارائه مدارک مالی، شخص ضامن و حمایت کننده مالی در صورت وجود

۵- ارائه حساب و موجودی بانکی و مدارک نشان دهنده دریافت حقوق ماهیانه در صورت اشتغال متقاضی و یا دریافت حقوق بازنشستگی

۶- ارائه مدرک مالی اثبات کننده میزان درآمد سالیانه و درآمد سال گذشته در کشور محل اقامت

۷-  ارائه کلیه وابستگی هایی که نشان دهنده بازگشت متقاضی به کشور محل اقامت خود می باشد.

≡ وابستگی شغلی و کسب و کار نشان دهنده وابسته بودن به شرکت یا سازمانی در کشور محل اقامت

≡ مرخصی، مدارک استخدام، شرح وظایف و یا وابستگی های به کسب و کار شخصی و ارائه مدارک ثبت شرکت، تعداد کارمندان، مدارک مالیاتی و….

≡ وابستگی خانوادگی و عاطفی شامل همسر، فرزند،والدین

≡ وابستگی های مالی شامل اسناد ملک مسکونی یا تجاری و کلیه دارایی های ملکی

≡ وابستگی های تحصیلی، در خصوص افرادی که در کشور محل اقامت خود در حال تحصیل می باشند

≡ وابستگی های خاص مذهبی و اعتقادی به کشور محل اقامت

≡ وابستگی های فرهنگی و اجتماعی مانند وابسته بودن به یک گروه خاص فرهنگی و یا اجتماعی

 ۸-  ارائه بلیط رفت و برگشت به آمریکا در صورت وجود

مراحل درخواست ویزای توریستی آمریکا

≡ تکمیل نمودن فرم  DS-160  https://ceac.state.gov/genniv

≡ درخواست وقت سفارت آمریکا و پرداخت هزینه ۱۶۰$  هزینه ویزا

≡ مشخص نمودن هدف سفر و تکمیل مدارک مورد نیاز جهت ارائه وابستگی به کشور محل اقامت

≡ آمادگی جهت مصاحبه سفارت آمریکا

≡ سپری کردن Visa Administration Process

≡ دریافت ویزا

شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا

ارائه و اثبات سه عنوان زیر، مهمترین شرایط لازم جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا می باشد.

≡ داشتن هدف مشخص جهت سفر به آمریکا

≡ ارائه توانایی مالی کافی جهت پرداخت هزینه های سفر

≡ ارائه وابستگی به کشور محل اقامت ، جهت اثبات ترک آمریکا پس از اتمام مدت ویزای توریستی

 

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page