ویزای همراه کانادا

یک دانشجوی بین المللی می تواند وابستگان نزدیک خود را از دو طریق به کانادا بیاورد.

یک راه ممکن برای دانشجو و افراد تحت تکفل او این است که بصورت همزمان تقاضای ویزای خود را ارائه نمایند. روش دیگر این است که دانشجو تا زمان دریافت ویزای تحصیلی منتظر بماند، و در آن هنگام برای وابستگان همراهش ارائه درخواست نماید. اطلاعات مربوط به تمام اعضای خانواده که همراه دانشجو به کانادا خواهند آمد، باید در زمان ارائه درخواست پذیرش تحصیلی آماده و فراهم گردد. به منظور دریافت تاییدیه پذیرش، دانشجو و اعضای خانواده او باید اثبات نمایند که بودجه کافی برای تامین مخارج خود در کانادا را دارند. به علاوه، ممکن است از متقاضیان خواسته شود تا تحت معاینات پزشکی قرار گرفته و گواهی ترخیص کالا به پلیس ارائه دهند.

همسر یا شریک زندگی متقاضی که قصد کار کردن در کانادا دارد می تواند برای دریافت مجوز کار آزاد Open Work Permit قبل از ورود به کشور، یا به محض ورود به کانادا و یا بعد از ورود اقدام نماید. اغلب اوقات، فرزندان زیر سن قانونی که به کانادا می آیند سابقه ای به عنوان توریست خواهند داشت، حتی اگر در حال تحصیل در کانادا باشند. این بدان علت است که این فرزندان می توانند بدون نیاز به تامین مجوز تحصیلی در مقاطع پیش دبستانی، ابتدایی یا متوسطه تحصیل نمایند.

چنانچه شما به خدمات ویزای تحصیلی کانادا ، ویزای تحصیلی آمریکا ، دریافت پذیرش  و ویزای دانشجویی نیاز دارید 

می توانید از پارسه بین الملل آتیه ویژن این خدمات را دریافت نمایید.

 

پیکاپ ویزا.ویزای موقت.پیکاپ ویزا آمریکا.پیکاپ ویزای کانادا.وقت سفارت آمریکا.وقت سفارت کانادا.بورسیه تحصیلی آمریکا.بورسیه تحصیلی کانادا.پذیرش تحصیلی آمریکا.پذیرش تحصیلی کانادا.ویزای دانشجویی.وقت سفارت.وفت سفارت آمریکا.وقت سفارت کانادا.ثبت نام تافل.ثبت نام آزمون های زبان.