OPEN WORK PERMIT:

اگر شما در یکی از موسسات معتبر به صورت تمام وقت پذیرفته شده اید یا در حین تحصیل هستید همسر شما میتوانند برای ویزای کار یا همان OPEN WORK PERMITT اقدام کنند که به ایشان اجازه میدهد که به صورت تمام وقت و بدون دریافت مجوزدرکانادا کاریا تحصیل کنند. اگر از کشوری مسافرت میکنید که برای سفر به کانادا نیازی به TRV نداشته باشید میتوانید در فرودگاه برای ویزای اجازه کار همسرتان اقدام کنید. در غیر اینصورت میتوانید از ابتدا و همزمان با ویزای دانشجویی کانادا خود اقدام کرده یا پس از ورود متقاضی اصلی به کانادا اقدام صورت گیرد.

چنانچه شما به خدمات ویزای تحصیلی کانادا ، ویزای تحصیلی آمریکا ، دریافت پذیرش  و ویزای دانشجویی نیاز دارید 

می توانید از پارسه بین الملل آتیه ویژن این خدمات را دریافت نمایید.

پیکاپ ویزا.ویزای موقت.پیکاپ ویزا آمریکا.پیکاپ ویزای کانادا.وقت سفارت آمریکا.وقت سفارت کانادا.بورسیه تحصیلی آمریکا.بورسیه تحصیلی کانادا.پذیرش تحصیلی آمریکا.پذیرش تحصیلی کانادا.ویزای دانشجویی.وقت سفارت.وفت سفارت آمریکا.وقت سفارت کانادا.ثبت نام تافل.ثبت نام آزمون های زبان.