برخی امتیازات دریافت ویزای تحصیلی برای کشور کانادا عبارتند از:

روند صدور ویزای تحصیلی بسیار کوتاه بوده و در صورت اخذ پذیرش تحصیلی و انجام امور مربوطه از طریق سفارت کانادا در آنکارا در کمترین زمان ممکن می توان وارد کشور کانادا شد .
با تکمیل یک دوره تحصیلی ۲ ساله در کانادا می توان از ۵ امتیاز جهت درخواست اقامت دائم برخوردار شد .
بر اساس مصوبه اخیر وزارت مهاجرت و شهروندی، دانشجویان می توانند پس از طی دو سال از تحصیل، از داخل کانادا برای اخذ اقامت دائم درخواست نمایند.
امکان تقاضا برای اقامت دائم جهت افراد دارای ویزای تحصیلی از داخل کانادا میسر بوده و زمان لازم جهت روند این امر کمتر از زمان مورد نیاز در صورت اقدام از خارج از کانادا است .
 از آنجا که حداقل ۳ سال اقامت جهت اخذ شهروندی کانادا لازم است، هر سال تحصیل در کانادا با ویزای تحصیلی معادل ۶ ماه اقامت محسوب شده، لذا این افراد پس از اخذ اقامت دائم سریعتر موفق به دریافت شهروندی می شوند .
در بعضی موارد پس از دریافت ویزای تحصیلی تحت شرایطی اقدام جهت تقاضای اقامت دائم عملی تر است .
 پس از اخذ اقامت، یافتن کار با داشتن مدرک از موسسات آموزش عالی کانادا ساده تر است .
البته شهریه تحصیل برای دانشجویان بین المللی حدود ۳ برابر مهاجرین و شهروندان عادی است . متوسط شهریه برای یک سال با هزینه های اقامت در حدود ۲۰ الی ۲۵ هزار دلار کانادا است .بنابراین کسانی که از وسع مالی لازم برخوردار نیستند ، بهتر است در صورت داشتن شرایط ، ابتدا مراحل مهاجرت را طی نمایند و سپس ادامه تحصیل دهند.
اخذ پذیرش تحصیلی می تواند مستقیما توسط فرد متقاضی یا وکلا و شرکت های حقوقی انجام گیرد.
ویزای تحصیلی حداکثر تا پایان تحصیل اعتبار دارد مگر اینکه دانشجو بتواند امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را فراهم کند.

چنانچه شما به خدمات ویزای تحصیلی کانادا ، ویزای تحصیلی آمریکا ، دریافت پذیرش  و ویزای دانشجویی نیاز دارید 

می توانید از پارسه بین الملل آتیه ویژن این خدمات را دریافت نمایید.

پیکاپ ویزا.ویزای موقت.پیکاپ ویزا آمریکا.پیکاپ ویزای کانادا.وقت سفارت آمریکا.وقت سفارت کانادا.بورسیه تحصیلی آمریکا.بورسیه تحصیلی کانادا.پذیرش تحصیلی آمریکا.پذیرش تحصیلی کانادا.ویزای دانشجویی.وقت سفارت.وفت سفارت آمریکا.وقت سفارت کانادا.ثبت نام تافل.ثبت نام آزمون های زبان.