پذیرش در مقطع دکترا:

یک مدرک فوق لیسانس در رشته‌ای مرتبط، به همراه نمرات قوی و اثبات توان پژوهشی.
(بسته به دوره‌ای که می‌خواهید در آن تحصیل کنید) مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی .
 نمره‌ی قوی در یکی از آزمون‌های پذیرش تحصیلات تکمیلی مانند جیمت یا جی‌آرای.
در موارد استثنایی، ممکن است بتوانید با «پذیرش سریع accelerated admission» یعنی بدون مدرک فوق لیسانس، در مقطع دکترا تحصیل کنید. در چنین مواردی باید نمرات دو سال آخر لیسانس شما عالی باشد (معدلِ first-class داشته باشید) و مدارک دیگری دال بر قابلیت آکادمیک‌تان، مثلاً مقالات پژوهشی، ارائه دهید.

چنانچه شما به خدمات ویزای تحصیلی کانادا ، ویزای تحصیلی آمریکا ، دریافت پذیرش  و ویزای دانشجویی نیاز دارید 

می توانید از پارسه بین الملل آتیه ویژن این خدمات را دریافت نمایید.