پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا-آمریکا

پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا آمریکا

آیا سیستم آموزش در ایالات کانادا یکسان است؟

در کانادا سیستم آموزش ملی وجود ندارد. مدارس و دانشگاه ها توسط ایالتها اداره می شوند. هر دانشگاه سیستم پذیرش دانشجوی منحصر به خود را دارد و به صورت کاملاً مستقل از سایر مراکز آموزش عالی عمل می کند. لذا هیچ سیستم واحدی برای پذیرش دانشجویان در دانشگاههای کانادا وجود ندارد.

با وجود این آموزش در این کشور از استانداردهای بسیار بالایی برخوردار بوده و نظام آموزشی کانادا یکی از موفق ترین نظام های آموزشی است. بودجه ای که سالانه در کانادا صرف آموزش می شود از بسیاری از کشورهای جهان اول دنیا بیشتر است.

ساختار سیستم آموزشی در آمریکا چگونه است؟

دانشگاه‌ها درآمریکا مستقل‌ هستند و مدارک‌ دانشگاهی‌ را راسماً صادر می‌کنند. نظام‌ آموزشی‌ در تمام‌ مراکز آموزش‌ عالی‌ امریکا نظام واحدی‌ است.

اعتبار مدارک دانشگاه های کانادا به چه صورت است؟

مدارک اعطایی دانشگاههای کانادا معمولاً بسیار معتبر بوده و معادل دانشگاههای کشور آمریکا و دیگر دانشگاههای معتبر جهان می باشد.

هزینه ثبت نام دانشجویان در دانشگاه های کانادا چه میزان است؟

هزینه ثبت نام دانشجویان تمام وقت در کانادا در یک سال دانشگاهی بسته به رشته، دانشگاه، و استانی که دانشگاه در آن واقع شده است، بین ۱۰۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار می باشد.

هزینه ثبت نام دانشجویان در دانشگاه های آمریکا چه میزان است؟

هزینه ثبت نام دانشجویان درآمریکا در یک ترم دانشگاهی بسته به رشته، دانشگاه، و استانی که دانشگاه در آن واقع شده است، بین ۲۰۰۰۰ تا ۴۰۰۰۰ دلار می باشد.

هزینه زندگی دانشجویی در کانادا چه مقدار است؟

به طور متوسط هزینه تحصیل یک دانشجوی بین الملل در یک سال به شرح زیر است:

خوابگاه: سایانه بین ۶،۵۰۰ تا ۱۲،۰۰۰ و سکونت بیرون خوابگاه بین ۳۰۰ تا ۸۰۰ دلار در ماه می باشد.

رفت و آمد: ۸۰۰ دلار

هزینه های غیر قابل پیش بینی: ۱،۰۰۰ تا ۱،۲۰۰ دلار

البته هزینه رفت و برگشت به ایران را نیز باید اضافه کرد

هزینه زندگی دانشجویی در آمریکا

هزینه متوسط ماهیانه بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار

شروع تر مها در کانادا و آمریکا در چه زمانی است؟

سالهای تحصیلی دانشگاهها معمولاً از سپتامبر آغاز و در ماه می به پایان می رسد. برخی از دانشگاهها نیز در طول تابستان واحدهایی را در غالب ترم تابستانی ارائه می نمایند.

آیا دانشگاهای کانادا تنها با مدرک زبان انگلیسی پذیرش می دهند؟

از آنجا که کانادا دارای دو زبان رسمی است، دانشجویان می توانند بسته به اینکه به کدامیک از زبانهای انگلیسی یا فرانسه می خواهند ادامه تحصیل بدهند،دانشگاه مورد نظر را انتخاب نمایند.

مدارک زبان مورد قبول دانشگاه های کانادا چیست؟

برای تحصیل در دانشگاههای انگلیسی زبان، مهارتهای زبان دانشجویانی که زبان مادری آنها انگلیسی نیست مورد سنجش قرار می گیرد. آزمون تافل ( TOEFL ) مورد پذیرش اکثر این دانشگاهها بوده و مبنای سنجش مهارت دانشجویان می باشد، ولی در عین حال دانشگاههایی وجود دارند که امتحانات دیگری چون آیلتس ( IELTS ) را مبنای سنجش قرار می دهند.

مدارک زبان مورد قبول دانشگاه های آمریکاچیست؟

سیستم امریکا تافل ولی آیلتس را هم قبول می کنند.

هزینه دانشگاه های کانادا در مقایسه با سایر کشورها چه تفاوتی دارد؟

بر اساس تحقیقی که در سال ۲۰۰۳ انجام گرفته است دانشگاههای کانادا نسبت به دانشگاههای کشورهای انگلستان ، استرالیا و نیوزلند شهریه کمتری دریافت می نمایند.

آیا امکان کار و تحصیل همزمان در کانادا وجود دارد؟

دانشجویان خارجی می توانند بدون داشتن اجازه کار ( Work Permit ) در پردیس دانشگاه (محیط دانشگاه) کار کنند. همچنین این دانشجویان با گرفتن اجازه کار ( Work Permit )می توانند در طول دوران تحصیل خارج از دانشگاه نیز کار کنند.

آیاامکان کار در کانادا پس از تمام شدن دوره تحصیل وجود دارد؟

دانشجویان خارجی پس از فراغت از تحصیل از یکی از دانشگاهها یا کالج های کانادا، می توانند با دریافت اجازه کار در این کشور کار کنند. مدت زمانی که هر دانشجو می تواند پس از فارغ التحصیلی در کانادا کار کند بستگی به طول دوره تحصیل وی دارد. طول مدت کار این دانشجویان نمی تواند بیش از طول دوران تحصیل ایشان باشد. به طور مثال ممکن است دانشجویی که چهار سال در کانادا تحصیل کرده است واجد شرایط برای دریافت اجازه کار سه ساله باشد.

آیا امکان کسب اقامت دائم کانادا پس از فارغ التحصیلی وجود دارد؟

طبق جدیدتریـن قانون اداره مهاجرت کانادا ” CEC ” دولت کـانـادا به فارغ التحصیلان مقاطع بالاتر از دیپلم از موسسات آموزش عالی کانـادا اجازه اقامـت دائـم کانـادا را خواهـد داد .افرادی که به مدت حداقل دو سال به صورت تمام وقت در یکی از مراکز آموزش عالی کانادا تحصیل کرده و یک سال سابقه کار مرتبط با رشته خود در کانادا داشته باشند، می توانند اقامت دائم کانادا را بدست آورند.

دانشجویان خارجی و همراه آنها از چه نوع ویزایی در آمریکا استفاده می کنند؟

ویزای F-1 مخصوص دانشجویان خارجی شاغل به تحصیل و ویزای F-2 مخصوص همسر فرد دانشجو که وی را به آمریکا همراهی میکند. کسانی که ویزای دانشجویی F-1 میگیرند اجازه کار کردن داخل دانشگاه آن هم تا سقف بیست ساعت در هفته را دارند. دارندگان ویزای F-2 به هیچ عنوان اجازه کار کردن ندارند.

آیا دوره های کارآموزی در حین تحصیل در آمریکا وجود دارد؟

اگر فرد به مدت یک سال در آمریکا تحصیل کند، اجازه خواهد یافت که با گرفتن واحد کارآموزی، داخل و یا خارج از دانشگاه به شکل پاره وقت و یا تمام وقت تحت عنوان کارآموزی در زمینه رشته تحصیلی خود با کسب اجازه از اداره مهاجرت آمریکا (که از طریق دانشگاه صورت می پذیرد) برای یک کارفرمای خاص کار کند.

پس از اتمام تحصیل در آمریکا با ویزای دانشجویی F-1 تا چه مدت میتوان در آمریکا ماند؟

کسی که با ویزای دانشجویی F-1 تحصیلش را در آمریکا تمام کند مجاز است که با همان ویزای دانشجویی خود به مدت یک سال بعد از اتمام تحصیل در آمریکا بماند و با کسب اجازه از اداره مهاجرت آمریکا، کار عملی در زمینه رشته تحصیلی خود کند بسیاری از دانشجویان خارجی از این فرصت برای جذب در بازار کار و نهایتا مجاب کردن کارفرما به تغییر نوع ویزای آنها به ویزای کار پس از اتمام دوره استفاده می کنند.

آیا دانشجویان در آمریکا ملزم به داشتن بیمه درمانی هستند؟

همه‌ی دانشجویان در طی تحصیل خود ملزم به داشتن بیمه درمانی هستند. هزینه‌های پزشکی در آمریکا بسیار بالاست، به همین دلیل بیمه درمانی شدیداً توصیه می‌شود. ارزان‌‌ترین نوع بیمه تقریباً سالی ۴۵۰ دلار است. برخی کمک هزینه‌های تحصیلی بیمه‌ درمانی را هم پوشش میدهد.

آیا دانشگاه‌های آمریکا امکانات خوابگاهی (Dorm) در اختیار دانشجویان خارجی قرار می دهند؟

بله .امتیاز خوابگاه (Dorm) این است که در محوطه دانشگاه قرار دارد و شما را از پرداخت هزینه رفت و آمد روزانه معاف می سازد

Studio چیست؟

Studio یک آپارتمان تک اتاقه با حمام و آشپزخانه ای کوچک می‌باشد. این مکان‌ها کوچکترین و ارزانترین آپارتمان های ممکن در هر منطقه هستند. بخش اصلی این نوع آپارتمان معمولاً شامل یک اتاق بزرگ می‌باشد که همزمان نقش حال، پذیرایی و اتاق خواب را ایفا می‌کند. معمولاً امکانات آشپزخانه نیز به عنوان بخشی از اتاق می‌باشد.

 

آیا این امکان وجود دارد که همسرم را همراه خود به آمریکا بیاورم؟

آن که هر دوی شما بتوانید ویزا بگیرید، کمی پایین‌تر باشد؛ چرا که باید ثابت کنید بعد از اتمام تحصیلاتتان برخواهید گشت. که شاید در صورت همراهی همسرتان، اثبات چنین ادعایی دشوارتر شود. به هر حال هستند تعداد زیادی که هرساله ویزای F1 می‌گیرند به همراه همسر خود با ویزای F2 به آمریکا سفر می‌کنند.

آیا همسرم می‌تواند در ایالات متحده به کار مشغول شود؟ یا تحصیلاتش را ادامه دهد؟

اگر شما ویزای (روادید) تحصیلی داشته باشید، همسرتان به هیچ عنوان حق کار کردن ندارد. او می تواند به کارهای داوطلبانه (بدون دریافت دستمزد) مشغول شود. پس از ورود به ایالات متحده، همسرتان ممکن است قادر باشد کاری دست و پا کند که با کمک آن ویزایش (روادیدش) را به ویزای (روادید) کار تغییر بدهد؛ اما روی آن حساب باز نکنید، چرا که این امر حتی برای دانشجویان هم سخت است. حضور شما در اینجا لزوماً به این معنا نیست که همسرتان شانس بیشتری برای اخذ پذیرش دارد؛ اما ممکن است مفید واقع شود. یک امکان برای همسرتان این است که چند واحد درسی در دانشکده بردارد، رشته اش را با موفقیت پشت سر بگذارد و بعد برای سال آینده تقاضای پذیرش کند. اگر پذیرفته شد، ویزایش (روادیدش) از F2 به F1 تغییر پیدا خواهد کرد.

 

گاه در آمریکا، خوابگاه در کانادا، آب و هوا کانادا، آب و هوای آمریکا، شرایط کار آمریکا، شرایط کار کانادا، بیمه در آمریکا، بیمه در کانادا، هزینه تحصیل در آمریما، هزینه تحصیل در کانادا، هزینه زندگی در آمریکا، هزینه زندگی در کانادا، ویزای آمریکا، ویزای کانادا، پیکاپ ویزا،  وقت سفارت آمریکا، وقت سفارت کانادا، وجه سفارت آمریکا، وجه سفارت کانادا، ویزای توریستی آمریکا،ویزای توریستی کانادا، ویزای تحصیلی، ویزای دانشجویی، تاریخچه آمریکا ، تحصیل در آمریکا ، ویزای تحصیلی آمریکا ، ویزای دانشجویی آمریکا ، بورسیه دانشگاه آمریکا، تحصیل رایگان در آمریکا ، پذیرش تحصیلی آمریکا، تاریخچه کانادا ، تحصیل در کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، ویزای انشجویی کانادا ، بورسیه دانشگاه کانادا ، تحصیل رایگان در کانادا، پذیرش تحصیلی کانادا،آمریکا ، کانادا ،اشتغال در آمریکا ، اشتغال در کانادا ،مسکن در آمریکا ،مسکن در کانادا ، شهریه دانشگاه های آمریکا ، شهریه دانشگاه های کانادا ، هزینه تحصیل در آمریکا ، هزینه تحصیل در کانادا ،  هزینه زندگی در آمریکا، هزینه زندگی در کانادا ،بیمه در آمریکا ، بیمه در کانادا ، وقت سفارت ،پیکاپ ویزا، آزمون های زبان ، نظام وظیفه، بهترین موسسه اعزام دانشجو، موسسه اعزام دانشجو با مجوز رسمی، مجوز رسمی، مجوز رسمی از وزارت علوم.انگیزه نامه، SOP، CV، توصیه نامه،APPLY

اعزام دانشجو ،دانشجو، پذیرش، پذیرش تحصیلی، آمریکا، کانادا، زبان ،مدرک زبان، GMAT،GRE، IELT، تافل، آیلتس، بورسیه تحصیلی، فاند تحصیلی، اشتغال در آمریکا، تحصیل در آمریکا، تحصیل در کانادا، اشتغال در کانادا، خوابگاه در آمریکا، خوابگاه در کانادا، آب و هوا کانادا، آب و هوای آمریکا، شرایط کار آمریکا، شرایط کار کانادا، بیمه در آمریکا، بیمه در کانادا، هزینه تحصیل در آمریما، هزینه تحصیل در کانادا، هزینه زندگی در آمریکا، هزینه زندگی در کانادا، ویزای آمریکا، ویزای کانادا، پیکاپ ویزا،  وقت سفارت آمریکا، وقت سفارت کانادا، وجه سفارت آمریکا، وجه سفارت کانادا، ویزای توریستی آمریکا،ویزای توریستی کانادا، ویزای تحصیلی، ویزای دانشجویی، تاریخچه آمریکا ، تحصیل در آمریکا ، ویزای تحصیلی آمریکا ، ویزای دانشجویی آمریکا ، بورسیه دانشگاه آمریکا، تحصیل رایگان در آمریکا ، پذیرش تحصیلی آمریکا، تاریخچه کانادا ، تحصیل در کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، ویزای انشجویی کانادا ، بورسیه دانشگاه کانادا ، تحصیل رایگان در کانادا، پذیرش تحصیلی کانادا،آمریکا ، کانادا ،اشتغال در آمریکا ، اشتغال در کانادا ،مسکن در آمریکا ،مسکن در کانادا ، شهریه دانشگاه های آمریکا ، شهریه دانشگاه های کانادا ، هزینه تحصیل در آمریکا ، هزینه تحصیل در کانادا ،  هزینه زندگی در آمریکا، هزینه زندگی در کانادا ،بیمه در آمریکا ، بیمه در کانادا ، وقت سفارت ،پیکاپ ویزا، آزمون های زبان ، نظام وظیفه، بهترین موسسه اعزام دانشجو، موسسه اعزام دانشجو با مجوز رسمی، مجوز رسمی، مجوز رسمی از وزارت علوم،شرایط پذیرش ، شرایط ویزا، شرایط اقامت، شرایط کار، شرایط زندگی ، شرایط تحصیل، شرایط بورسیه، در آمد در آمریکا، در آمد در کانادا، کانادا، آمریکا، امریکا، بورسیه تحصیلی آمریکا، بورسیه تحصیلی کانادا، بورسیه تحصیلی ، بورسیه دکترا، بورسیه فوق لیسانس، زبان ، master، bachelor، phd، زبان در آمریکا،زبان در کانادا، دوره زبان انگلیسی، دوره زبان انگلیسی در آمریکا، دوره زبان انگلیسی در کانادا،