انواع ویزای تحصیلی آمریکا

انواع ویزای آمریکا

 انواع ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای دانشجویی F1 

اگر شما هم علاقه مند به ادامه تحصیل در آمریکا هستید ،ویزای تحصیلی آمریکا بهترین گزینه برای شماست .

ویزای تحصیلی آمریکا محدودیت سنی ندارد و دانش آموزدبیرستانی تا دانشجوی فوق دکترا با هر سنی می تواند برای این ویزا اقدام کنند .

همچنین نکته مهم این است  که شخص دارنده ویزای تحصیلی آمریکا F-1 می تواند همسر وفرزندان زیر ۲۱ سال خود را نیز به آمریکا به همراه بیاورد .

اما باید این را در نظر گرفت که شانس ویزای همراه برای دانشجویان عزیز بسیارپایین میباشد  با وجود اینکه ویزای تحصیلی آمریکا F1 به شما اجازه می دهد که برای ادامه تحصیل به آمریکا بیایید ،  ولی همه موسسات تحصیلی آمریکا  شرایط لازم را نداشته که دانشجو بتواند با پذیرش (I-20) آنها ویزا تحصیلی آمریکا بگیرند .

مهمترین مزیت این ویزا این است که  دانشجو میتواند تا زمانیکه  پذیرش تحصیلی معتبر  از دانشگاههای آمریکایی (I-20) را دارد و مشغول تحصیل در دانشگاههای آمریکا هست می تواند در آمریکا زندگی کند .

از دیگر نکات مهم ویزای تحصیلی آمریکا این است که دانشجو اجازه کار به مدت یک سال پس از فارغ التحصیلی را دارد .

 اگر شما تمایل دارید که در آمریکا تحصیل نمائید ، می توانید با دفتر  ما تماس بگیرید . و بدانید که آیا شما شرایط لازم رابرای گرفتن این نوع ویزا را دارید و یا خیر .

 

  ویزای دانشجویی M-1

نوعی ویزای تحصیلی امریکا است که فقط برای دانشجویان پزشکی می باشد .

طبق قوانین مهاجرتی آمریکا دانشجویان بین المللی که موفق به اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا از یکی از دانشگاههای پزشکی آمریکا و یا دانشکده های آمریکایی  را دارند می توانند از طریق ویزای M-1 به آمریکا بیایند .

لازم به ذکراست که همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال این اشخاص هم می توانند به آمریکا بیایند .

  ویزای دانشجویی H-3

 اگر شما تمایل به یادگیری ( Train )دریک کار و یا رشته بخصوص دارید می توانید از این ویزا استفاده کنید .

 به عنوان مثال میتوان گفت  یک جواهر ساز می تواند به آمریکا بیاید که روش های مختلف برای ساختن جواهر را یاد بگیرد .

همسر و فرزندان این شخص اجازه تحصیل در آمریکا را دارند

اگر دوره یادگیری ( Training )شخص نیاز به کار در آمریکا داشته باشد این شخصمی تواند مشغول به کار شود و حقوق دریافت نماید .

ویزای دانشجوییJ-1

نوعی ویزای دانشجویی آمریکا است که فقط به محققین و پژوهشگران داده می شود .

طبق قانون مهاجرتی آمریکا محقق و پژوهشگر به کسی گفته میشود که حداقل لیسانس داشته باشد و در رشته فوق لیسانس به بالا در آمریکا بخواهد در یک موسسه آموزشی ویا تحقیقاتی مشغول به تحقیق شود و پس از پایان تحقیق مدرک فوق لیسانس و یا مدرک بالا را اخذ نماید.

مزایای این ویزا اجازه کار در آمریکا و گرفتن شماره ملی آمریکایی( Social Security Number ) می باشد.

لازم به ذکر است که افرادی که این ویزا را اخذ کرده اند پس از پایان تحقیقشان باید به مدت ۲ سال از آمریکا خارج شوند.

ویزای تحصیلی آمریکا 

ویزای دانشجویی آمریکا 

پذیرش تحصیلی آمریکا 

ویزای دانشجویی F1 

ویزای دانشجوییJ-1

  ویزای دانشجویی H-3

اجازه کار در آمریکا 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page