ویزای طولانی مدت دیدار خانواده :

ویزای طولانی مدت بازدید خانواده یا همان سوپر ویزا این امکان را یه والدین مهاجر میدهد تا بتوانند با دریافت ویزای ۱۰ ساله کانادا در این مدت به این کشور رفت و آمد و در آن زندگی کنند. اولین سفر میتواند بدون خروج از کانادا به مدت ۲ سال باشد ولی سفرهای بعدی نمیتوانند بیش از ۶ ماه پیوسته باشند. این ویزا با ویزای توریستی کانادا تفاوت دارد.

 

این ویزا برای افراد بالای ۶۰ سال در نظر گرفته شده است که امکان خروج از خاک را هر ۶ ماه ندارند و قصد دارند برای دیدن فرزندان و نوه ها ی خود به کانادا سفرکنند.

در تاریخ ۴ نوامبر ۲۰۱۱ اداره مهاجرت وقفه کوتاهی را در ویزاهای اسپانسری پدر و مادرها و پدربزرگ و مادربزرگ ها اعلام کرد و پس از آن وقفه، ویزای طولانی مدت دیدار فرزندان و نوه ها را معرفی کرد. این نوع ویزا اقامت طولانی مدت تری را برای افرادی که می خواهند فرزندان و نوه های خود را ببینند فراهم می کنند. این نوع ویزا تا ۲ سال امکان ماندن در کانادا را برای دارندگان آن فراهم می کند.

شما برای اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید با شماره های

۰۲۱۸۶۰۸۵۲۱۷

۰۲۱۸۶۰۸۱۸۱۰

۰۹۳۶۳۲۳۳۳۶۶

تماس حاصل نمایید

آینده در دستان شماست

موسسه پارسه بین الملل آتیه ویژن