مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا طبق قوانین سفارت کانادا:

 * گذرنامه  ( اصل پاسپورت های جدید و قدیمی )

*  دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده

* مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده 

*  تکمیل فرم مشخصات فردی  ( تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی / Family Information   تکمیل فرم درخواست ویزا Application form  )
*  ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”

*  یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید

*  شناسنامه  ( ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان)

*  ترجمه سند ملکی در صورت وجود

*   مدارک فرزندان

*  مدارک درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال ۲۰۱۷

*  بیمه مسافرتی

*  رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

*  پرداخت هزینه بررسی مدارک به سفارت کانادا

*  ترجمه مدارک شغلی

*  گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد

*   ویزای شینگن اروپا و سن بالای ۴۰ سال و متاهل تاثیر دارد

*  رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

*  نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک